Ochrana osobných údajov

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÝCH ÚDAJOV A ZASIELANIE OBCHODNÝCH OZNÁMENÍ
Catini Europe s.r.o. Nádražní 344/23, Smíchov, 150 00 Praha IČO: 28116542

 

  1. Spracovanie osobných údajov.

 

Predávajúci je správcom osobných údajov. Radi by sme vás informovali o spôsobe, akým predávajúci spracúva vaše osobné údaje.

 

Predávajúci spracúva všetky osobné údaje v súlade s príslušnými právnymi predpismi, najmä so všeobecným nariadením Európskeho parlamentu a Rady EÚ 2016/679 o ochrane osobných údajov (ďalej len "GDPR") a súvisiacimi právnymi predpismi.

 

Upozorňujeme, že je nevyhnutné, aby osobné údaje, ktoré poskytujete Predávajúcemu, boli presné a úplné. Žiadame vás preto, aby ste nás o akejkoľvek zmene poskytnutých osobných údajov informovali bez zbytočného odkladu, najneskôr však do 8 dní odo dňa, keď zmena nastala.

 

Ak máte akékoľvek otázky týkajúce sa spracúvania osobných údajov predávajúcim, obráťte sa na:

 

holeksa@avenberg.cz alebo + 420 777 880 117

 

  1. Prečo Predávajúci spracúva tieto osobné údaje?

 

Predávajúci spracúva osobné údaje klientov najmä z nasledujúcich dôvodov (účelov):

spracovanie objednávok.

Doklad o uzatvorení zmluvy (nahrávky telefonických hovorov).

Vedenie databázy kupujúcich a ich kontaktných údajov.

fakturácia a vedenie účtovníctva.

správa pohľadávok voči kupujúcim.

priamy marketing. Prijímanie obchodných oznámení môžete odmietnuť. Ak si neželáte dostávať obchodné oznámenia, informujte nás o tom na adrese holeksa@avenberg.cz.

Štatistické údaje, prostredníctvom ktorých predávajúci získava prehľad o tom, ako sa webová stránka používa. Tieto údaje umožňujú predávajúcemu pracovať na neustálom zlepšovaní služieb.

Spokojnosť s nákupom. Zisťujeme ju prostredníctvom e-mailových dotazníkov v rámci programu Overené zákazníkmi, do ktorého je náš e-shop zapojený. Tie vám zasielame pri každom nákupe u nás, pokiaľ neodmietnete zasielanie našich obchodných oznámení v zmysle § 7 ods. 3 zákona o niektorých informačných službách. Ak si neželáte dostávať dotazník spokojnosti, informujte nás o tom na adrese holeksa@avenberg.cz. Na zasielanie dotazníkov na vyhodnotenie vašej spätnej väzby a analýzu nášho postavenia na trhu využívame spracovateľa, prevádzkovateľa portálu Heureka.cz; na tieto účely vám môžeme odovzdať informácie o vami zakúpenom tovare a vašu e-mailovú adresu.

  1. Čo oprávňuje predávajúceho spracúvať osobné údaje na vyššie uvedené účely?

 

Predávajúci je oprávnený/povinný spracúvať osobné údaje, ak:

ich potrebuje na plnenie akejkoľvek zmluvy (dohody), ktorú s ním kupujúci uzatvorili (vrátane samotného uzatvorenia).

Predávajúci musí plniť zákonné povinnosti uložené zákonom (napr. povinnosť vystavovať faktúry a pod.).

potrebuje ich na účely svojich oprávnených záujmov alebo oprávnených záujmov tretej strany (napr. na vedenie databázy zákazníkov, priamy marketing svojich zákazníkov vrátane uspokojovania nákupov, udržiavanie pohľadávok voči kupujúcim).

  1. Aké osobné údaje spracúva predávajúci?

Predávajúci spracúva osobné údaje predávajúceho najmä v nasledujúcom rozsahu:

adresné a identifikačné údaje: meno, priezvisko, fakturačná adresa, dodacia adresa, telefonický kontakt, e-mailová adresa.

popisné údaje: bankové spojenie, číslo úverovej zmluvy, telefónne záznamy

údaje o tretích osobách: meno, priezvisko, e-mail, prípadne telefónne číslo zástupcu kupujúceho.

  1. Komu môže predávajúci poskytnúť osobné údaje?

Kupujúci berie na vedomie, že predávajúci je oprávnený sprístupniť alebo poskytnúť jeho osobné údaje:

subjektom alebo orgánom, ktoré sú oprávnené požadovať od predávajúceho sprístupnenie osobných údajov v súlade so všeobecne záväznými právnymi predpismi (napr. polícia, kontrolné orgány a pod.).

spracovateľovi, s ktorým predávajúci spolupracuje, napr. externým účtovníkom, externým IT spoločnostiam, poskytovateľom cloudových služieb. V súvislosti so zmenami v osobách sprostredkovateľov a väčším počtom sprostredkovateľov je predávajúci povinný na žiadosť kupujúceho informovať o konkrétnych sprostredkovateľoch, ktorým poskytuje osobné údaje na základe zmluvy o spracúvaní osobných údajov.

nositeľov.

Prevádzkovateľovi portálu Heureka.cz, pokiaľ ste neodhlásili zasielanie obchodných oznámení.

Predávajúci neposkytuje osobné údaje subjektom z tretích krajín.

  1. Ako dlho bude Predávajúci uchovávať osobné údaje?

 

Predávajúci bude uchovávať osobné údaje kupujúceho po dobu trvania zmluvného vzťahu, po dobu stanovenú príslušnými právnymi predpismi alebo po dobu do uplynutia príslušných lehôt stanovených na uplatnenie alebo ochranu práv predávajúceho. Konkrétne informácie budú Kupujúcemu poskytnuté na požiadanie.

  1. Aké sú práva kupujúceho?

 

Kupujúci je oprávnený podať sťažnosť na Úrad na ochranu osobných údajov, ak má pochybnosti o zákonnosti spracúvania osobných údajov.

Kupujúci má právo požadovať od predávajúceho informácie o spracúvaní svojich osobných údajov, ktoré je mu predávajúci povinný bez zbytočného odkladu poskytnúť. Okrem toho je kupujúci oprávnený požadovať opravu alebo doplnenie svojich osobných údajov, vymazanie alebo obmedzenie spracúvania (tým však nesmie byť dotknutá zákonná povinnosť predávajúceho spracúvať osobné údaje) a má tiež právo namietať proti spracúvaniu.

  1. EXTERNÉ REKLAMNÉ SYSTÉMY

 

Naša webová stránka využíva technológie retargetingu zo služby Sklik prevádzkovanej spoločnosťou Seznam.cz, a.s. To nám umožňuje zobrazovať návštevníkom, ktorí už prejavili záujem o naše produkty, naše reklamy v reklamnej sieti spoločnosti Seznam.cz, a.s.

 

  1. COOKIES

Tieto súbory cookie zhromažďujeme od každého zákazníka na našich webových stránkach:

Názov.                          Platnosť *.                               Popis

lang                               do konca relácie             Vybraný jazyk

currency                      do konca relácie           Vybraná mena

theme_var                   do konca relácie           Vybraný variant webového dizajnu (ak je k dispozícii viacero variantov)

_SID_                           do konca relácie           Identifikátor relácie návštevníka

cookies_yes                  30 alebo 365 dní           ** Súhlas s používaním cookies

**platný do konca relácie znamená zvyčajne do zatvorenia prehliadača (môže sa líšiť v závislosti od typu a nastavení prehliadača alebo operačného systému)

** staršie verzie panela cookies definovali cookie_yes na 365 dní, nové len na 30 dní (v prípade potreby môžeme nastaviť individuálne, podľa vašich požiadaviek)

 

 

 

 

Google:

Na webovej lokalite www.avenberg sa používajú aj nasledujúce súbory cookie:

 

__utma: Tento súbor cookie sa používa na určenie toho, koľkokrát používateľ navštívil webové stránky

 

__utmb: Tento súbor cookie meria čas strávený na webovej stránke

 

__utmc: Tento súbor cookie sa používa na meranie času stráveného na stránke. Jeho platnosť vyprší na konci každého pripojenia.

 

__utmz:Tento súbor cookie určuje, ako sa návštevník dostal na stránku Tento súbor cookie určuje, ako sa návštevník dostal na stránku. K dispozícii je doplnok na odhlásenie pre službu Google Analytics.

 

Seznam.cz:

 

Údaje, ktoré Seznam zhromažďuje a potrebuje

Za účelom lepšieho cielenia reklamy spoločnosť Seznam.cz zhromažďuje informácie o súbore cookie, adrese URL navštívenej prostredníctvom súboru cookie a adrese IP. V prípade dynamického retargetingu kód odosiela aj informácie o ItemID zobrazeného produktu a prípadne o zobrazenej kategórii. Tieto údaje nie sú žiadnym spôsobom prepojené s osobnými údajmi používateľov.

 

Informácie o súboroch cookie spoločnosti Sklik

Retargeting

Technologický partner Seznam.cz

Hostiteľ sklik.cz

Krajina uloženia údajov CZ

Doba uchovávania údajov max. 540 dní

Zoznam spracovaných a uložených údajov časová značka, sid, retargetingové id, kategória (voliteľné), id položky (voliteľné), url, typ stránky (voliteľné)

Cieľ/účel uchovávania údajov Retargeting

Použité technológie (t. j. Cookie, ID inzerenta...) Cookie

Záložné technológie (napr. odtlačky prstov ...) -

Názvy súborov cookie sid

Životnosť súboru cookie 30 dní

Typ integrácie Javascript

Zoznam zozbieraných údajov (všetky údaje, ktoré nie sú prenášané inzerentom, ale zbierané priamo zo zariadenia používateľa) časová značka, sid, retargeting id, kategória (nepovinné), id položky (nepovinné), url, typ stránky (nepovinné)

Účel spracovania zhromaždených údajov Retargeting

Sledovanie konverzií

Technologický partner Seznam.cz

Hostiteľ sklik.cz

Krajina uloženia údajov CZ

Doba uchovávania údajov max. 540 dní

Zoznam spracovaných a uložených údajov časová značka, sid, id konverzie, hodnota (voliteľné), počet zobrazení, url adresa reklamy, časová značka kliknutia

Cieľ/účel ukladania údajov Sledovanie konverzií

Použité technológie (t. j. Cookie, ID inzerenta...) Cookie

Záložné technológie (napr. odtlačky prstov ...) -

Názvy súborov cookie Sklik-[ID inzerenta]

Životnosť súboru cookie 30 dní

Typ integrácie Javascript

Zoznam zozbieraných údajov (všetky údaje, ktoré inzerent neprenáša, ale zbiera priamo zo zariadenia používateľa) časová značka, id konverzie, hodnota (voliteľné), počet zobrazení, url adresa reklamy, časová značka kliknutia

Účel spracovania zozbieraných údajov Sledovanie konverzií

 

O spoločnosti

Vítajte na Avenberg.cz!

 

Server Avenberg.cz prevádzkuje spoločnosť Catini Europe s.r.o., ktorá je zároveň priamym distribútorom výrobkov AVENBERG na českom trhu.

Naším cieľom je prinášať vám len tie najlepšie ponuky, ktoré v kamenných obchodoch nenájdete!

Základnou filozofiou značky Avenberg je priama spolupráca s výrobcami a výrobnými závodmi a následná priama distribúcia tovaru priamo ku konečnému zákazníkovi. Tento model nám umožňuje dosiahnuť výrazné úspory nákladov v porovnaní s bežným spôsobom predaja tovaru distribučným kanálom, ako sú veľkoobchody, predajcovia a tiež kamenné obchody, ale aj ďalšie úspory nákladov na dopravu do týchto distribučných kanálov.

Vďaka tejto jednoduchej filozofii potom tieto úspory nákladov premietame priamo do našich predajných cien a prinášame vám možnosť výraznej úspory pri nákupe!

Starostlivo vyberáme len tovar od overených značiek a výrobcov a dôsledne kontrolujeme kvalitu nášho tovaru!

Naším prvoradým záujmom je maximálna spokojnosť zákazníka, a preto poskytujeme 100 % záruku!

Na všetok tovar poskytujeme 24-mesačnú záruku a všetok tovar je možné vrátiť do 14 dní bez udania dôvodu (pozri naše obchodné podmienky).

Veríme, že budete s nákupom u nás spokojní a tešíme sa na vaše ďalšie návštevy!

 

Team Catini Europe s.r.o.

 

Nezmeškajte zľavy ani novinky

Mám záujem o odber newsletteru

Zľavy

Výpredaj

Novinky

Odber je možné kedykoľvek odhlásiť